12 Mayıs 2010 Çarşamba

Taşoda


evet takvimler 8mayısı gösterirken biz ilk taşoda konserimize ayak bastık. gün benim için sabah 8 de başlayıp gece 3 te bitince haliyle ölmüş bitmiş harap ve bitap bir hale gelmiştim. hepsi bir yana güzeldi be.

özetlemek gerekirse izlediğim gruplar Ars Longa,Yora, HLP biraz da Vera biraz Crimson Blues'du. 1 buçuk gibi başlaması gereken program 5 gibi başlayınca bayağ saçma sapan bir organizasyon oldu aslında. gruplar kuş kadar vakitte çıkıp nolduklarını anlayamadan indiler ( ya da pazar olduğu gibi inmediler). bukadar gecikmenin nedenini öğrendik ki sahne ve ses işleriyle ilgilenen profesyonel ekibin lakayıt durumları. hadi bu neyse ama buzamana kadar bümk'ün içinde olduğu her işin geç başlaması da gözlerden kaçmıyor değil. her zaman 20şer 30ar dakikalık(bazen daha fazla) gecikmeler organizasyonun işlerliğini engelliyor bence. neyse onun tartışması mail gruplarında süre dursun biz konumuza geri dönelim.

ars longa çok kısa sürdü ama yine de güzeldi. yora da çok eğlendik. HLP olayı bitirdi. içimizdeki haluk levent sevgisi dışarı taştı. bütün klişeler yerine getirildi. çakmaklar yakıldı gitarlar kırıldı kızlar sahneye atladı vs vs. herhalde buzamana kadar böyle bir konser görmemiştir taşoda.

biz shuttle a binip giderken meydan manzarası berbattı. insanlar ölene kadar içmişti sanırım. ben de çimde oturmaktan tutulmuştum ve ıslaktım. güney meydana bank yapılsın göğe erelim!

seneye taşoda'da görüşelim

6 yorum:

Adsız dedi ki...

güzel yakalamışsın.. bümk'ün içinde olduğu çoğu şey asgari yarım saat gecikir.. koca koca 40 yıllık gruplar gelir; tam dakikasında sahneye çıkar; ama boğaziçi organizasyonları baya nazlı olur...

gürültü dedi ki...

kimse bir dürtmediği için bu ayrıntı da kimseyi rahatsız etmiyor içlerinde herhalde.

Büşra Mutlu dedi ki...

taşoda net kraldı. şimdiden önümüzdeki seneyi beklemeye başladım.

gürültü dedi ki...

seneye sınavlara denk gelmemesi ümidiyle

Büşra Mutlu dedi ki...

neden böyle bi ihtimalim varlığıyla huzurumu kaçırdın ki :)

gürültü dedi ki...

şimdiden hazırlayalım kendimizi di mi ama sonra ağlanıp zırlanmayalım oralarda:D