18 Haziran 2010 Cuma

Bye bye Kilyosssss


bana bir ömür gelen kilyos maceramı şu saatlerde noktalamış bulunuyorum. bloğumu takip eden insanlar (çok kalabalıksınız biliyorum) acılı kilyos hayatımı yakından öğrenme şansına(!) sahip oldu. yollarda sürünüşümüz, okulun bizi yoksayıp her türlü olay ve aktiviteden mahrum bırakması, mahrumiyet bölgesi olmanın getirdikleri, kilyos soğuğu denen şeyle ilk defa karşılaşmamız, yeni insanlar, komün hayatı vs vs... bana bir sene o kadar uzun geldi ki geçen dönem yaptıklarımı sanki 2 sene önce yapmış gibi hatırlıyorum. hakkaten dün gece pelinlerin odasına gidip muhabbetlerimizi, tek kelime etmediğim sınıf arkadaşlarımla derse gidiş gelişlerimizi hatırlamaya çalıştım hepsi de sislerin bulutların arasındaydı. bir sene de üç sene yaşlandım sanki.

bugünkü sınav sonucu bekleme sürecimi anlatmadan da geçmek istemiyorum. ocak deneyimlerinden bildiğimiz üzere sonuçların yadyok sayfasında(oh artık saana tıklamak zorunda değilim) akşamüstü yayınlanacağını bildiğimden güne kitap okuyarak başladım. sonra huzursuzlandım bilgisayar açık olsun istedim ve house izlemeye başladım. biyandan da ezginin kafasını şişiriyorum mesajlarımla. 2. sezon 11 ve 12. bölümleri izlerken  yadyok sayfasını refresh yapmayı da ihmal etmedik tabi. arada yeni aldığımız vantilatörü kurma işini de üstlendim ama gergin olduğumdan pervaneyi takamayınca sıkıldım bıraktım. 13. bölümde artık kafayı yemeye başlamıştım. sürekli birileri hiç tanımadıkları arkadaşlardan bahsedip şu saatte açıklancakmış, aslında açıklanmıycakmış, yadyok binası ateşe verilmiş gibi söylentiler paylaşmaya başladı. artık akşam 7 buçuk gibi yine sayfa açık ben f5 e basarken birden sayfanın farklı bir görünümü oldğunu farkettim ama otomatiğe bağladığımdan  yakalayamadım. bi iki tekrardan sonra b aldığımı görüp şöle büyük bir oh çektim vallahi. hadi darısı tüm yadyokluların başına. dinimiz. amin.

gürültü kaçar stayla

*** boğaziçi yeni gelen öğrencilerini kilyos'la beraber sınar. güçlü olan kazanır. bir diğer teorimiz ise okulun psikoloji departmanının büyük çaplı bir deney için field experiment yaptığı. hadi bakalım mini mini birler.

4 yorum:

Ben Bilmem Beyim Bilir dedi ki...

fotoğrafı benden mi çaldın yoksa :)
kilyos iyidir iyidir, oradaki tayfalar sonradan nasıl da birbirlerine karışıyorlar, kilyosta birbiriyle alakası olmayan adamlar nasıl da can ciğer oluyorlar, onları da göreceksin daha. he bu arada, istersen sağ tarafa karşılıklı koyuşabiliriz blogları.

gürültü dedi ki...

çaldım evet ama senden değil vallahi http://www.humiliationstudies.org/images/2009/istanbul/kilyos/index.htm işte buradan aldım:D

artık kilyos camiası belli bir kesim hariç benden uzak allaha yakın olsun göreceğimi gördüm.

iyi fikir hemen ekliyorum blogunu=)

uçan hollandalı. dedi ki...

oha ikinci teoriniz çok mantıklı.

gürültü dedi ki...

umarım gerçek değildir:p