14 Temmuz 2010 Çarşamba

Geriden gelen dizi izleyicisi



ağğğbiiiii house'ın 4. sezon son iki bölümü çok iyi değil miydi?? ben böle dizi finali görmedim. lost'ta bile böyle bir olay yoktu şu 90 dakika içinde izlediklerimi 2 sezon yedirmeye çalışıyorlardı. (evet 6 sezon izlediğim lost'a bok atıyorum)

hala kendime gelemedim resmen çarpıldım. nefret ettiğim gitsin de kurtulalım diye baktığım cutthroat bitch için neredeyse ağlıcaktım. wilson'ın hastaneden eve geldiği sahne inanılmaz duygusaldı. house'un halüsinasyonları çok kilitti. amber yerine esmer bir hatun mesela. " who am I?" of of offf. yerime mıhlandım gözlerimi ekrandan alamadım eğer şu diziyi haftalık takip ediyor olsaydım muhtemelen o hafta çıldırmış olurdum.


house's head ve wilson's heart şu dizi için ben tamamım diyor bağıra bağıra.


bu ise finale yakışmayacak bir son.

2 yorum:

nam-ı diğer dedi ki...

aramıza hoşgeldin :) ilk başlarda "eeh hep aynı şeyler oluyo yea, hasta geliyo, ilk teşhis yanlış, hoop, hasta yalan söylemiş, sonra House bi anda aydınlanıp hastalığı buluyo" gibi düşüncelere gark etse de zamanla tükürdüğünü yalatıyo insana. of bu da bi bloga bıraktığım en uzun yorum oldu. House kalp kalp kalp yazıp gidiyorum.

gürültü dedi ki...

evet ilk 3 bölüm ben de itiraf ediyorum sıkılmıştım izlenmez sürekli diyordum ama nolduuu şimdi işimi gücümü house'a göre ayarlıyorum:D