27 Temmuz 2010 Salı

zavallı yeni nesil

billboard'da kapanmış. müzik dergileriyle alakamı daha bu bloga ilk yazmaya başladığım zaman anlatmıştım. işte burda. artık her şey internette,bloglar herşeyimiz, müzik siteleri harika, her haber anında elimizin altında vs.. vs.. ama  insanın evinde bir sürü müzik dergisinin var olduğunu bilmesi bence her şeye değer. yani artık değmiyor sanırsam. aylardır belki sene oldu ayın sonunda markete koşmuyorum dergi için ama koşuyordum bir vakit. ne de güzeldi arkadaşlarımızla her ay birimiz yüxexes alır birimiz billboard birimiz rolling stone okur okur değiş tokuş yapardık.


veee house biter. 6sezonu da izledim gururluyum mutluyum. son sezon biraz yavaştı bence. bazı bölümlerde sıkıldım bazı bölümler de çok iyiydi mesela lockdown. 7. sezon son sezon olmalı bence. of çok iyi dizi muhteşem. yeni sezonda 13'nin yerine gelecek tıp öğrencisi house'a iyi malzeme çıkaracak.

Equilibrium

biraz matrix kıyafetler ve hareketler biraz fahrenheit konu. beğendim heyecan olayını yüksekte tutmuşlar,  beğenmedim o son neydi ya?? paraları bitmiş de çabucak bir şeyler ayarlamak zorunda kalmışlar gibi.

Death Becomes Her

çok eğlenceli film. kadro kendini gösteriyor

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Sonunda şükür bitirdin...

gürültü dedi ki...

aynen o bitti ben de bittim ama

Prometheus dedi ki...

"death becomes her" çok eğlenceli bir film gerçekten:D

gürültü dedi ki...

kesinlikle