1 Ağustos 2010 Pazar

aslında hepsi rüyaydı

istanbul, bu sıcak ve sen beni mahvettiniz. her gün yapış yapış olmak, her gün banyoya koşmak beni yordu. ama arada güzel şeyler de oluyor tabi. mesela;


inception'a dün tepe nautilus cinebonus'da gittim. hey gözünü sevdiğim kanyon cinebonus her halinle muhteşemsin senden vazgeçemiyorum. nautilusdaki salonları yapanlar size diyorum azıcık daha ön ve arka sıraları mesafeli yapsaydınız da kafa mevzusundan bi uzaklaşsaydık. ayrıca şu reklam olayı bitsin film başlarken ve arada verilen. film başlıyor diyor sonra bi nefes alıyorsun ama o nefesi bi veremiyorsun. garantiyle film başlıyor yok bilmem neyle film başlıyor yeteer.

şimdi film.

Nolan bu filmle gene kendinden bahsettirmeyi başardı. "o son" hedefi tam 12'den vurdu şimdi herkes ne olduğunu konuşuyor abim her gün 128716382 teori okuyup gelip bana anlatıyor. en mantıklısı şu alyans olayı geldi. rüyalı kısımlarda cobb'n alyansı varmış ama diğer sahnelerde yokmuş. valla o kadar dikkatli izlememiştim olabilir belki de onun totemi aslında yüzüktü. ayrıca karlı olan sahne gerçekten sıkıcı değil miydi? kim bizimkiler kim diğerleri ayırt edemedim ordaki olaylar bayık geldi biraz bana. Ellen Page'i beğendim ve aslında filmi de beğenmişim canım. yani ben ki bütün filmler  en fazla bir buçuk saatlik olsun, bütün diziler bir sezonluk olsun diye savunurum 2 buçuk saat (aa reklamları da koyalım ayıp olmasın 3 saat de sen ona) sıkılmadan oturdum paşa paşa izledim.

yine de imdb'de 3. sırada kalmaya devam edeceğini düşünmüyorum.

ve marion cotillard... karşıma çıktın ya çok sevindim

1 yorum:

Bir anten. dedi ki...

havalar çok sıcak!