1 Eylül 2010 Çarşamba

Sabrinaaa


işte bu benim en çok sevdiğim diziydi galiba. sabrina halaları hilda ve zelda ile yaşıyordu. bir de kedileri salem tabi. harvey vardı sabrina'nın sevgilisi biraz salakçaydı sevmezdim pek onu. esas kafede çalışan çocuğu seviyordum ama onun da adını hatırlayamadım. atv'de akşam üstleri yayınlanıyordu  bazen iki bölüm üst üste verirlerdi ne sevinirdim ah. her bölüm sabrina sihirle saçma sapan bir şeyler yapıyordu halaları onu kurtarıyorlardı. bi bölüm britney spears konuk oyuncuydu o bölümü çok seviyorum. gene bir bölümde violent femmes oynamıştı. sabrina'nın kız arkadaşı bunların bi elemanına aşıktı sihirle o elemanı kıza aşık etmişlerdi.  son sezonlarını vermedi galiba atv ya da ben mi izlemedim acaba?

güzel diziydi niyeyse bu aralar aklıma geliyor hep diziden sahneler falan... sonra türküz biz uyarlamazsak ölürüz mantığıyla hayatımıza acemi cadı girdi burdan sonrasında bağlantımız kesiliyor.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

bu diziden örnek alarak ablam benim fotoğrafımın üstüne çarpı işareti çizip odasının kapısına asmıştı :) süper diziydi fakat :)

LLuvia dedi ki...

ben de çok severdim bu diziyi, cidden çok eğlenceliydi, son bölümleri yayınlanmadı hatırladığı kadarıyla en heyecanlı bölümde kestiler :P Bu arada acemi cadıyı da izledim ben o da fena değildi hani :) Önüme büyülü bir şeyler konunca hepsini izliyorum galiba :)

troublegumm dedi ki...

cadılar bayramı bölümü iyiydi.

gürültü dedi ki...

@ g.a.r doğrudur dönem genç kızlarını oldukça etkilemişti:D

@LLuvia bi de bücür cadı vardı evlere şenlik ahaha

öfk yazıyı yazarken aklıma geldi o da ama onu nasıl anlatabileceğimi bilemedim görsel bi şölendi o ev:D

LLuvia dedi ki...

ya ben o böür cadıyı bile izledim :)) takip etmedim ama izledim :P

gürültü dedi ki...

müziğini bile hatırlıyorum:D

paper doll.. dedi ki...

bütün bölümlerini izlerdim ben de:)
hatuna öyle bi sempati beslemişim ki, melissa&joey diye dandik bi diziye başlamış şimdi, onu bile izliyorum.

gürültü dedi ki...

aaa onu bilmiyorum bak geçenlerde şimdi napıyor diye bakıyım dedim hamile halini gördüm fazla etkilenmeyim diye browserı kapadım :D