18 Şubat 2011 Cuma

Palahniuk soyadı nasıl okunur acep?

itiraf ediyorum bugüne kadar chuck palahniuk kitaplarını şöyle aldım "dövüş kulübü yazarının bilmem ne kitabını alabilir miyim?" çok acı biliyorum ama o soyadı hiç doğru telaffuz edebileceğimi sanmıyorum.

lafı niye buraya getirdim çünkü dün chuck'ın (hehe) Gösteri Peygamberleri, Görünmez Canavarlar ve Ninni'den sonra dördüncü kitabı Tıkanma'yı bitirdim.


adamın yazış stili hep aynı ama hikayeler çok dumur ve ben bu şekilde yüz kitabı olsa yüzünü de okurum. kendisini çok sevirem favorilerimden.

Sidhartha, 1984, üç silahşörler, arı kovanına çomak sokan kız, istanbul hatırası ve çoluk çocuk son olarak da tıkanma ile tatili bayağ verimli geçirdim kendimi şu an takdir ediyorum. kitabın finansmanlarında emeği geçen abime teşekkürlerimi sunarım. ( bi de şu son hafta her gün arayıp tatilin bitiyor ehehe demeseydi iyiydi.)


Biraz da reklam yapayım. Merkezciğimin bu ayki programı yukarda. Yine ünlü isimlerle söyleşiler olacak. gösterilen filmlerin tanıtımlarını içeren sinefil dergisi de çıkmış. Okula gidip ilk işim merkeze kendimi atmak olacak. hatta ben sanırım okulda en çok merkezi özledim.

5 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

okunuşuyla "palanik" :)

ayrıca chuck'ın tüm kitaplarını okutup bitirmiş biri olarak diyebilirim ki harika!

gürültü dedi ki...

miaa ben de bi sitede fonetik okunuşunu gördüm. polınik gibi bir şey çıkıyor ortaya hemen hemen aynı:)) evet adam efsane! bir de kitapları okurken film izliyormuş gibi hissediyorum.

modafobik dedi ki...

Mia'ya özendim bak şimdi! :) Hiç kitabını okumadım henüz ama merak ettim şimdi yaa..

Judy Abbott dedi ki...

3 Silahşörler'i sevdin miiii:)

gürültü dedi ki...

judyy beğendim beğendim. aksiyonluydu beklediğim gibi ama olaylar çok ayrı ayrı gerçekleşiyordu o yüzden ay şimdi nolacak merakı olmadan okudum o da hızımı yavaşlatı 5 günde falan okudum. ama sonunda bağlandı filan eski hızına kavuştu.:))