8 Mayıs 2011 Pazar

Taşoda 2011

alkol&vera
hello moto,

bu sene taşoda geçen seneye nazaran buz gibi başladı. havalar çok soğuk blog. sanırım yaz hiç gelmeyecek. bugün taşoda'dan 3 hedefim vardı sakaraller vera ve jukebox ama noldu sakaraller patladı. benim hatam her şey geçen seneki gibi olcak program sarkcak dedim ama ben gittiğimde vera soundcheckdeydi. can sağlığı dedik çimlere oturduk ama çimler de bana oturmuş olabilir. rüzgar sırtımdan esti geçti ben de dedim dayanamıcam en azından ayakta sallanıyım bi iki hareket yapıyım ısınırım.

Vera konsere kendi şarkılarıyla başladı farklı kafalarla bitirdi. Fotoğraflarda Ep'lerinden sonra sanırım yeni şarkılar da çıkardılar ama ben onlara hiç hakim değildim ve konsere fransız kalıcam korkusu taşıyordum. olmadı. göksel coverları sabır bana çok lise rock gruplarının pop şarkıları katletmesi gibi geldi. daha mutlu olamam mor ve ötesi'nin sahnede değiştirdikleri formata sadık kalınarak söylendi. sanırım ki vera mor ve ötesi'ni çok seviyor.

be the band'in finalisti olan bu gençler işte hendek işte deve coverlarını sergilediler ayrıca. evet bu güzeldi. ama bence vera konserlerde kendi şarkılarından gitsin. kendileri de biz alkol alınca pop şarkılarını çok seviyoruz diyerek bu durumu kabul ediyorlar zaten ama bence vera'nın kendilerinden çıkan jukebox'tan bir farkları var. bakalım sanıyorum ki mor ve ötesi konseri öncesi daha ciddi bir tutum sergileyeceklerdir abilerine karşı. allah sonlarını benzetmesin.

Jukebox'ı yeni solistleriyle ilk defa izledim. bence ekipteki erkek elemanlar daha başarılılar.

benim gene bütün lady gaga efendime söliyim hande yener geçmişim bu konserlerde ortaya çıkıyor. yalan yani yok indie falan tek gerçek kenan doğulu kandırdım.

jukebox'da yanımda konser boyunca tek harekette bulunmayan gence sesleniyorum. bu kadar "arkadaşlar getirdi zorla valla yoksa ben bilmem bu şarkıları bizim evde led zeppelin çalınır" havalarına girme kabul et sen de bu şarkıları biyerlerden duydun belki gizlice mp3'ünde dinledin. hadi sözleri bilmiyorsun müzik harekete geçirsin di mi. yok çok cool'uz.

***
bir gün önce karanlıkta bankamatiğin önünde kart bulmam ve tesadüf sahibini ismen tanıyor olmam ve yine tesadüfen kart sahibini saniyeler önce kulübe doğru giderken görmem de süperdi.

taşoda biter önümüzdeki maçlara bakarız.

2 yorum:

Büşra Mutlu dedi ki...

taşoda sonrası tatil talep ediyorum okuldan. fenalardayım

gürültü dedi ki...

abi evet ya yılın hırpalanını ödülü veriyorum sana. nasıl 19 mayıs ertesi tatilse taşoda ertesi de size tatil olsun:D