6 Ekim 2011 Perşembe

Evet biliyorum hiç yazmıyorum

Transamerica

four weddings and a funeral

groundhog day

arlington road

I love you Phillip Morris

Cool Hand Luke

Live flesh

Good bye lenin!

Bridget Jones's Diary
Midnight in paris

okul başladığından beri saçma bir telaş içindeyim ve bloga sadece bakıyorum bazen yeni bir kayıt sekmesini açıp boş boş bakmaya devam ediyorum. hangi dersi seçicem napıcam ne edicem sabahları nasıl kalkıcam ay add drop, adviser, consent ödevler ilk haftadan quiz derken kendimi kaybettim gene. bu okulun gözü kör olsun:(  şu an öyle bir programım var ki dünyanın en saçması. sabah 9 dan öğleden sonra 3'e kadar aralıksız dersim var üç gün. her şey fransızca yüzünden oldu aslında ama şimdi kalan 6 dersime baktığımda hepsi o kadar sıkıcı ve bunaltıcı ki fransızcanın bana bir nefes olduğunu farketmeye başladım.

bu cumartesi kevin spacey'i görmeye gideceğimiz için içimde aptal bir heyecan var. ayrıca yarın gece iksv'nin düzenlediği minimore festivali kapsamında miles kane çıkıcak ama gidemeyeceğim sanırım.


midnight in paris'e gelirsek, klasik Woody Allen filmlerinin birazcık fantastik öğelerle harmanlanması sonucunda ortaya harika bir 90 dakika çıkmış. Oyuncular harika! Owen Wilson günümüzün Woody Allen'ı sanki aynı konuşmalar hareketler tarz... her karede planda yüzünüzü gülümsetecek bir şeyler mevcut. Özellikle girişteki 10 dakikalık paris turu bir an önce oralara gitmeniz için sizi teşvik ediyor. Teşekkürler woody sen uzakları yakına getiriyorsun içimizi ısıtıyorsun gerçekten.

Ve blogu bir apple kullanıcısı olarak kapatıyorum. R.I.P Steve Jobs

2 yorum:

Prometheus dedi ki...

Başarılar sana derslerinde ve okulunda. Ama unutma ki öğrencilik kadar güzel bir meslek yoktur :))) Bu günlerinin tadını çıkarmaya bak :D

Bu arada arlington road süper filmdi, çok hoşuma gitmişti yeniden mi izlesem acaba :D

gürültü dedi ki...

hah çeken bilir:p

evet harika bi film jeff bridges <3