19 Temmuz 2019 Cuma

10th Anniversary



Sevgili gönül dostları. (Nasıl bir giriş bu ben de bilemedim.)
2009'da Öss'nin bitmesinin verdiği rahatlamayla ne yapacağımı bilmeden açtığım başta bir nevi günlük/haftalık blog olarak kullanıp bir süre sonra film ve konser arşivime çevirdiğim fakat her daim saçmaladığım blog 10 senesini tamamlamış. Yıllaaaar vahhh geçen yıllarım. İnsan geçen süreye inanamıyor. Face App gelsin şurda gerçek yaşlandırmayı görsün.

Blog tutmanın bir takım faydaları oldu tabi. Mesela buradan çok farklı insanlarla tanıştım, bazılarıyla yüz yüze tanışamasam da hala sosyal medyanın çeşitli yerinden takip ediyorum. Değişik yazılar okudum, farklı görüşler gördüm. Kendim içinse bir nevi ufak çaplı kişisel arşiv oldu. Hala zaman zaman ya ben bu filmi ne ara izlemiştim dediğimde açıp buradan kontrol edebiliyor o zamanki düşüncelerimi okuyabiliyorum. Konser yazılarımı biraz daha devam ettirsem mesela daha iyi olabilirdi çünkü arada kaynayan çok oldu. Gezi olarak da sadece iki gezi yazmışım, keşke bir kaç tane daha ekleyebilseydim.

Bu blog için zamanında ne temalarla uğraştım, ne bloglar okuyup sorunları çözmeye çalıştım, yeri geldi kodlama kısımlarını yap boz şeklinde kurcaladım. Şu an kaybettiğim zamana biraz üzülmedim değil iki kitap okusaymışım keşke :D

Neyse işte böyle. Eskiden buralar internetin twitter'ıydı. Artık ghost town. Kasabanın yaşlıları arada çalıları topluyoruz.


the assassination of gianni versace

amy

capharnaüm

chernobyl

the edge of democracy

3 yorum:

Şule Uzundere dedi ki...

Nice on senelere :-) Ben de blogumu açalı beş sene oldu. Blogların, blog olduğu zamana yetişemediğim için üzülüyorum ama burada olmaktan memnunum. Elimden geldiğince blogumu bırakmayacağım :-)

gürültü dedi ki...

çok teşekkür ederim:))) biz de okuyacağız:)

Moderatör dedi ki...

Oldukça şık ve dolu bir blogunuz var sizi takibe aldım.Sizi de beklerim,Sağlıcakla kalın.

https://dizifilmkitaptavsiye.blogspot.com/