5 Eylül 2010 Pazar

İlk tur ehliyet yarışını tamamladım...

...geldik direksiyona. valla 3 gündür yollardayım. geri viteste başka arabanın arkasına park etmek kadar zor bir şey yok onu farkettim. 70km gördüm çok şükür allah arttırsın. debriyaj senden nefret ediyorum. yazılı sınavda da motordan 98'le geçtim. şimdi bir arabam olsa yolda kalsam motordan dumanlar çıksa falan kenara çekip son derece seksi şekilde motor kapağını kaldırıp arızayı çözebilirim(!) kesinlikle bu başarımı başka bir şekilde çözümleyemiyorum yani. bu durumun motor sorularının son 3 senenin sorularının bir karması olmasıyla hiç mi hiç alakası yok hahaha  her türlü araba bakımı yapılır yani.


haftanın dizisi sokakta oynarken "benim dizim başlıyor eve gidiyorum" dememe sebep olan vahşi güzel. kanald de yayınlanan bu dizide natalia oreiro kızımız ile fotoğrafları kartpostallara basılan, dergilerin posterlerini verdiği, kızların bir dönemki kahramanı facundo arana'nın(ne talihsiz bir isimmiş be) kavuşmalarını bekler dururduk. pembe dizi pek meşhurdu tabi. maria mercedes'lerin marimar'ların rosalinda'ların çocuğuyuz biz.

marimar  
maria mercedes  
rosalinda
*** thalia hayatımı kararttın. bu dizilerin konusunu gram hatırlamıyorum ayrıca.

vahşi güzele dönersek dizi başlamadan natalia oreiro'nun kliplerinden biri jenerik niyetine dönüyordu. o şarkının adını daha yeni öğrendim cambio dolor. tabiki sözleri sallıyorduk. natalia kızımız perdelerin arasında süzülüp dans edip şarkısını sölerdi. aynı şarkı heyecanlı kısımlarda birden çalmaya başlayabilir ve sahne değişebilirdi. ben genelde yazın izlediğimi hatırlıyorum ama okul zamanı da illaki veriyorlardır kesin öğlenci olduğumda üzülüyorumdur kaçırdım diye. yanlız farkettim de ben vahşi güzel'in de konusunu tam hatırlamıyorum. mili manastırdan eve geliyordu hizmetçi olarak ve evin oğlu ivo'ya aşık oluyordu. sonra o devam eden 100küsür bölüm bunların bi ayrılıp barışmaları vs vs  arada da bi olaylar dönüyordu. mili'yle ailesi ile ilgili  bişiler sanki. aman neyse bu da öyle bir dönemdi işte.

6 yorum:

gizem. dedi ki...

facundo arana öldü diye biliyodum ben teee dizi zamanından.şimdi baktım da gayet yaşıyomuş.kim yaydı be o dedikoduyu!

gürültü dedi ki...

ay eveeet kanserden diye. ama yenmiş kanseri çocuğu falan olmuş hatta:D

troublegumm dedi ki...

-maria barrio'yu unutmuşsun, öyle bi' dizi de vardı atv'de.

-thalia acayip gülben ergen'e benziyomuş yahu, daha önce hiç fark etmemiştim.

-natalia orerio'nun dizisinin jeneriğini günümüzdetürk tv kanalları yayınlasa rtük'ten ceza yerler muhtemelen.

gürültü dedi ki...

oha maria barrio hatırlamıyorum hiç.

thalia'ya gelirsek özelliklemaria mercedes fotosu tıpkısının aynısı cidden adıuhdıudasasd

jenerik konusunda haklısın. dizinin de maşallahı vardı ama kestiklerini hatırlamıyorum ben:D

Rafet dedi ki...

itiraf ediyorum rosalinda nın sonunda bende annemle aglamıstım :D

gürültü dedi ki...

ahaha bir kuşağın dramı resmen:D